Blue Point

Brussel

Het water- en energieverbruik wordt geregistreerd om op basis van deze gegevens zowel de infrastructuur als het beleid continu te verbeteren en zuiniger te maken. Medewerkers worden gesensibiliseerd om zorg te dragen voor het milieu en schoonmaakproducten moeten voldoen aan strikte voorwaarden.

Hoe kan ik mijn reis duurzamer maken?

  • Een avond vegetarisch eten. Zo maak jij jouw reis 5% duurzamer.
  • De reis per bus of trein afleggen. Zo maak jij jouw reis 17% duurzamer.
  • Mijn handdoeken niet laten wisselen. Zo maak jij jouw reis 3% duurzamer.

Wij geven deze reis label green

Dit houdt in;

  • Duurzame catering
  • Besparing van transport
  • Goed bereikbaar met het OV
8
Het indrukwekkende business & conference centre Blue Point Brussel, vroeger bekend als Diamant Brussels ligt nabij de Europeese wijk en is gemakkelijk te bereiken via de belangrijkste toegangswegen. Het openbaar vervoer is op wandelafstand en de internationale luchthaven Zaventem op slechts 15 minuten. 
 
Het gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage met 300 plaatsen. Voor de organisatie van meetings en evenementen kan u bij BluePoint Brussel 20 vergaderzalen, een terras en een een grote tuin vinden. Deze verrassende locatie in Brussel biedt trendy en duurzame catering aan, high tech audio-video faciliteiten en twee in-house restaurants!
 
Het water- en energieverbruik wordt geregistreerd om op basis van deze gegevens zowel de infrastructuur als het beleid continu te verbeteren en zuiniger te maken. Medewerkers worden gesensibiliseerd om zorg te dragen voor het milieu en schoonmaakproducten moeten voldoen aan strikte voorwaarden.
 
Voor zijn cateringbeleid streeft Blue Point, in samenwerking met zijn partners, ernaar om zo veel mogelijk lokale en fair trade producten, verantwoorde visvangst en vegetarische alternatieven te promoten. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk afval te produceren, en de nodige verpakkingen zijn dan ook biologisch afbreekbaar.
 
Deze accommodatie is onder andere duurzaam omdat zij goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame catering en wordt er bespaard op het transport. Duurzame projecten die wij steunen

Wij steunen verschillende duurzame projecten omdat wij van mening zijn dat je er alleen met elkaar voor zorgt dat de ecologische voetafdruk verkleind. Je kan op veel verschillende manieren deze voetafdruk verlagen. Benieuwd?

Lees meer

Wat kan jij doen?

Dat vraag je je vast af nu je op onze duurzame website bent beland. Je kan de natuur al helpen door buiten het hoogseizoen op reis te gaan en geen gebruik te maken van vliegtuigreizen met tussenlanding. Wist je dat dit al veel scheelt?

Lees meer

CO2-compensatie

Voordat ons duurzame submerk werd gelanceerd waren wij al bezig met een positieve bijdrage aan het milieu. Iedere bestemming die wordt bereikt met het vliegtuig compenseren wij de CO2. Benieuwd hoe dit werkt lees dan verder.

Lees meer

Anderen bekeken ook


Stockholmsmässan

Stockholmsmässan is de grootste tentoonstellingsfaciliteit in Scandinavië. Al meer dan 70 jaar organiseren zij beurzen en congressen die zorgen voor inspiratie, kennis en business. De persoonlijke ontmoeting is de basis voor onze communicatie als mens. Niets kan het vervangen.

Hotel Central Park

A love letter to New York City’, zo noemt de designer van Park Central zijn hotel. Het hotel is met veel bevlogenheid ingericht en dit voel je dan ook meteen wanneer je binnenkomt in het moderne en stijlvolle hotel. Hotel Central Park, heeft zoals de naam al zegt, een perfecte ligging in het levendige Manhattan. Je wandelt zo naar Central Park, Broadway of Times Square.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2024
build by Mega Bite