Minder vliegen

Vliegen is één van de hoofdredenen waardoor reizen niet duurzaam is. Wil jij een bijdrage leveren? Kies dan voor de auto of een bus.

Meer met de bus

Wist je dat wanneer je met de bus of trein op reis gaat je gemiddeld 8 keer minder uitstoot dan wanneer je dezelfde reis met het vliegtuig maakt.

Meer recyclen

Kies voor een dopper of thermosfles zodat je geen plastic flesjes mee op reis neemt. Kijk ook of het hotel kiest voor een buffet. Dit is verspilling nummer 1.

Circulair op reis

Zorg voor een positieve impact op de mensen van het land waar je heen reist, de planeet, zorg voor vrede en heb respect voor de natuur waarin je je bevindt.

Wat is The Green Selection

Vanuit het hoofdmerk, Wens Business Events, was er de wens om te verduurzamen binnen de reisbranche. Na veelvuldig onderzoek en gesprekken met onze klanten kwamen wij tot de conclusie dat het opzetten van een submerk de beste optie was.

De reizen op deze website zijn in verschillende opzichten duurzaam. Hierbij kan gedacht worden aan de accommodatie, de manier van vervoer, de locatie waar je naartoe reist of de keuzes die je maakt met betrekking tot eten. Alles op deze website is erop gericht om inzichtelijk te maken voor jouw als klant wat jij eraan hebt en waarom de reis duurzaam genoemd mag worden.

Wanneer is een reis precies duurzaam?

Wanneer je aan duurzaamheid denkt wordt dit vaak verbonden met het milieu: het bos beschermen, de co2-voetafdruk verkleinen en de stijgende zeespiegel beperken. Maar dit is niet helemaal waar. Het concept “duurzaamheid” rust op drie pijlers namelijk; de economische, de ecologische en de sociale pijlers. Deze worden ook wel weergegeven als People, Planet en Profit oftewel Triple bottom line.

Denk bij deze pijlers bijvoorbeeld aan een transparante boekhouding, compliance, het verminderen van de hoeveelheid afval, het verminderen van de gebruikte grondstoffen en misschien nog wel het belangrijkste zijn de mensenrechten en eerlijke arbeidsprijzen, veiligheid en gezondheid.

Ga naar aanbod
Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2024
build by Mega Bite