Nuorgamin Lomakeskus

Nuorgam

Een vijfsterrenlocatie op het noordelijkste punt van Finland en de Europese Unie, grenzend aan Noorwegen en slechts een halfuur rijden van de Noordelijke IJszee. Nuorgam Holiday Village biedt een breed scala aan recreatie- en activiteitenmogelijkheden aan de oevers van de grote Tenojoki-rivier en in het hart van de betoverende hooglanden, direct aan de rand van het Kaldoaivi-wildernisgebied.

Hoe kan ik mijn reis duurzamer maken?

  • Een avond vegetarisch eten. Zo maak jij jouw reis 5% duurzamer.
  • De reis per bus of trein afleggen. Zo maak jij jouw reis 17% duurzamer.
  • Mijn handdoeken niet laten wisselen. Zo maak jij jouw reis 3% duurzamer.

Wij geven deze reis label green

Dit houdt in;

  • Stimulering van de lokale economie
  • 100% gebruik van groene stroom
  • Waterbegrenzers voor douche, toilet en/of kraan
  • Mogelijkheid om zoveel mogelijk afval te scheiden
7
Een vijfsterrenlocatie op het noordelijkste punt van Finland en de Europese Unie, grenzend aan Noorwegen en slechts een halfuur rijden van de Noordelijke IJszee. Nuorgam Holiday Village biedt een breed scala aan recreatie- en activiteitenmogelijkheden aan de oevers van de grote Tenojoki-rivier en in het hart van de betoverende hooglanden, direct aan de rand van het Kaldoaivi-wildernisgebied.
 
Nuorgam Holiday Village is een door een familie gerunde en charmante bestemming op het noordelijkste punt van Finland, gelegen in een klein en idyllisch inheems dorp aan de rivier de Sámi, het dorp Nuorgam, op slechts een paar kilometer van de Fins-Noorse grens.  
 
De accommodaties bieden een eigen badkamer, een privésauna en een volledig uitgeruste keuken. De accommodaties hebben een eigen ingang.
 
In de winter kun je het noorderlicht ervaren en deelnemen aan verschillende activiteiten zoals excursies met sneeuwscooters.  
Deze accommodatie is duurzaam omdat zij de mogelijkheid hebben om zoveel mogelijk afval te scheiden, 100% gebruik van groene stroom, er waterbegrenzers op de douche, het toilet en de kraan zit en zij de lokale economie stimuleren.

Je kunt je reis verduurzamen door te kiezen voor vervoer zoals trein of bus. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor duurzame activiteiten zoals fietsen of suppen. Duurzame projecten die wij steunen

Wij steunen verschillende duurzame projecten omdat wij van mening zijn dat je er alleen met elkaar voor zorgt dat de ecologische voetafdruk verkleind. Je kan op veel verschillende manieren deze voetafdruk verlagen. Benieuwd?

Lees meer

Wat kan jij doen?

Dat vraag je je vast af nu je op onze duurzame website bent beland. Je kan de natuur al helpen door buiten het hoogseizoen op reis te gaan en geen gebruik te maken van vliegtuigreizen met tussenlanding. Wist je dat dit al veel scheelt?

Lees meer

CO2-compensatie

Voordat ons duurzame submerk werd gelanceerd waren wij al bezig met een positieve bijdrage aan het milieu. Iedere bestemming die wordt bereikt met het vliegtuig compenseren wij de CO2. Benieuwd hoe dit werkt lees dan verder.

Lees meer

Anderen bekeken ook


Klitgaarden Henne Strand

Klitgaarden, waar nieuw en oud de handen ineenslaan, is sfeervol gelegen aan Henne Strand op slechts 10 minuten lopen van zowel het strand als het bruisende stadsleven met veel winkels, restaurants en cafés. Klitgaarden biedt plaats aan in totaal 50 gasten. Cateringdiensten zijn op aanvraag beschikbaar.

Gl. Avernaes Sinatur

Op basis van biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten serveert Sinatur Hotel & Conference gastronomische ervaringen gecombineerd met verhalen uit de omgeving. Sinatur is in 2007 gestart met de drie kernwaarden: natuur, gastronomie en aanwezigheid. Deze waarden zijn nog steeds de essentie van het bedrijf en een groot deel van de cultuur. Dat merk je goed als je hen bezoekt. 

Pyhä Igloos

De ecologische en energiezuinige iglo’s bieden een unieke ervaring in het bijzijn van het noorderlicht en de Scandinavische natuur. De wildernis stroomt door de glazen plafonds naar binnen; de dans van het noorderlicht boven de poolcirkel, de nachtloze midzomernacht en de spectaculaire bladeren in de herfst.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2024
build by Mega Bite