Finca María de la Luz

Dordogne

CasaBlu ligt in het hart van een prachtig landgoed in Andalusië. Een villa met 12 slaapkamers die plaats biedt aan maximaal 24 personen en wordt omgeven door weelderige tuinen, het is de perfecte plek om samen te komen collega’s of grote vriendengroep. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor activiteiten.

Hoe kan ik mijn reis duurzamer maken?

  • Een avond vegetarisch eten. Zo maak jij jouw reis 5% duurzamer.
  • De reis per bus of trein afleggen. Zo maak jij jouw reis 17% duurzamer.
  • Mijn handdoeken niet laten wisselen. Zo maak jij jouw reis 3% duurzamer.

Wij geven deze reis label green

Dit houdt in;

  • Strikte afvalscheiding
  • Waterbegrenzers voor douche, toilet en/of kraan
  • 100% gebruik van groene stroom
  • Stimulering van de lokale economie
8
CasaBlu ligt in het hart van een prachtig landgoed in Andalusië. Een villa met 12 slaapkamers die plaats biedt aan maximaal 24 personen en wordt omgeven door weelderige tuinen, het is de perfecte plek om samen te komen collega’s of grote vriendengroep. 
 
Dit gebouw is in de jaren 80 met veel liefde en geduld gebouwd. Desondanks gaat het landgoed met haar tijd mee en is het voorzien van de nodige luxe en duurzame labels. 
 
In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor activiteiten zoals fietsen, wandelexcursies en suppen. 
Deze accommodatie is duurzaam omdat zij aan strikte afvalscheiding doen, er waterbegrenzers op de douche, kraan en/of het toilet hebben zitten. Daarnaast maken zij gebruik van 100% groene stroom en zorgen zij voor stimulering van de lokale economie. Duurzame projecten die wij steunen

Wij steunen verschillende duurzame projecten omdat wij van mening zijn dat je er alleen met elkaar voor zorgt dat de ecologische voetafdruk verkleind. Je kan op veel verschillende manieren deze voetafdruk verlagen. Benieuwd?

Lees meer

Wat kan jij doen?

Dat vraag je je vast af nu je op onze duurzame website bent beland. Je kan de natuur al helpen door buiten het hoogseizoen op reis te gaan en geen gebruik te maken van vliegtuigreizen met tussenlanding. Wist je dat dit al veel scheelt?

Lees meer

CO2-compensatie

Voordat ons duurzame submerk werd gelanceerd waren wij al bezig met een positieve bijdrage aan het milieu. Iedere bestemming die wordt bereikt met het vliegtuig compenseren wij de CO2. Benieuwd hoe dit werkt lees dan verder.

Lees meer

Anderen bekeken ook


Macbeth’s Retreat

Kies een prachtige cottage die een landelijke ervaring bieden voor uw verblijf in Schotland. De idyllische locatie in het hart van Royal Deeside biedt een scala aan activiteiten op het plattenland, zoals wandelen, vissen en je hebt ook toegang tot de Schotse hooglanden. De accommodatie heeft een ruime woonkamer met leren banken, houtkachel en een spectaculair uitzicht

Agriturismo Casa Fiorindo

Agriturismo Casa Fiorindo ligt op 16 km van het vliegveld in Venetië Marco Polo. De accommodatie is van alle luxe voorzien zoals een flatscreen-tv een eigen badkamer met benodigde toiletartikelen. Er wordt iedere ochtend een Italiaans ontbijt geserveerd op het terras. In de omgeving zijn verschillende activiteiten te doen zoals fietsen door de natuur, een dagje Venetië of boottocht door de grachten.

Natuurhuisje in Clermont

Dit natuurhuisje is een nieuw gebouwd landhuis in de stijl van de streek. Het is opgebouwd in 3 delen. Het is gelegen in het westelijk deel van de bekende Franse Dordogne. Het is vooral aantrekkelijk voor vakantie gasten die een combinatie zoeken van rust en gezelligheid met veel wooncomfort, in een omgeving die gekenmerkt wordt door natuur en eenvoud. Dit Natuurhuisje is geschikt voor maximaal 22 personen en bestaat uit: het grote huis, de twee gites en een Cabane.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2024
build by Mega Bite