Stockholmsmässan

Stockholm

Stockholmsmässan is de grootste tentoonstellingsfaciliteit in Scandinavië. Al meer dan 70 jaar organiseren zij beurzen en congressen die zorgen voor inspiratie, kennis en business. De persoonlijke ontmoeting is de basis voor onze communicatie als mens. Niets kan het vervangen.

Hoe kan ik mijn reis duurzamer maken?

  • Een avond vegetarisch eten. Zo maak jij jouw reis 5% duurzamer.
  • De reis per bus of trein afleggen. Zo maak jij jouw reis 17% duurzamer.
  • Mijn handdoeken niet laten wisselen. Zo maak jij jouw reis 3% duurzamer.

Wij geven deze reis label green

Dit houdt in;

  • Sociale duurzaamheid
  • Energiebesparende systemen
  • Goed bereikbaar met het OV
7
Stockholmsmässan is de grootste tentoonstellingsfaciliteit in Scandinavië. Al meer dan 70 jaar organiseren zij beurzen en congressen die zorgen voor inspiratie, kennis en business. De persoonlijke ontmoeting is de basis voor onze communicatie als mens. Niets kan het vervangen. Dat geldt voor alles van onverwachte bijeenkomsten in de stad tot grote georganiseerde bijeenkomsten met tienduizenden deelnemers.
 
Duurzaamheid betekent rekening houden met de behoeften van zowel huidige als toekomstige generaties. Daarom neemt Stockholmsmässan haar verantwoordelijkheid voor de lange termijn in haar dagelijkse bedrijfsvoering. Het duurzaamheidswerk van Stockholmsmässan wordt uitgevoerd op basis van drie aandachtsgebieden: duurzame gemeenschap, duurzaam milieu en duurzame innovatie.
 
Deze accommodatie is duurzaam omdat zij goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van energiebesparende systemen en sociale duurzaamheid. Duurzame projecten die wij steunen

Wij steunen verschillende duurzame projecten omdat wij van mening zijn dat je er alleen met elkaar voor zorgt dat de ecologische voetafdruk verkleind. Je kan op veel verschillende manieren deze voetafdruk verlagen. Benieuwd?

Lees meer

Wat kan jij doen?

Dat vraag je je vast af nu je op onze duurzame website bent beland. Je kan de natuur al helpen door buiten het hoogseizoen op reis te gaan en geen gebruik te maken van vliegtuigreizen met tussenlanding. Wist je dat dit al veel scheelt?

Lees meer

CO2-compensatie

Voordat ons duurzame submerk werd gelanceerd waren wij al bezig met een positieve bijdrage aan het milieu. Iedere bestemming die wordt bereikt met het vliegtuig compenseren wij de CO2. Benieuwd hoe dit werkt lees dan verder.

Lees meer

Anderen bekeken ook


Blue Point

Het water- en energieverbruik wordt geregistreerd om op basis van deze gegevens zowel de infrastructuur als het beleid continu te verbeteren en zuiniger te maken. Medewerkers worden gesensibiliseerd om zorg te dragen voor het milieu en schoonmaakproducten moeten voldoen aan strikte voorwaarden.

Hotel Central Park

A love letter to New York City’, zo noemt de designer van Park Central zijn hotel. Het hotel is met veel bevlogenheid ingericht en dit voel je dan ook meteen wanneer je binnenkomt in het moderne en stijlvolle hotel. Hotel Central Park, heeft zoals de naam al zegt, een perfecte ligging in het levendige Manhattan. Je wandelt zo naar Central Park, Broadway of Times Square.

Social media

Klantenservice

035 303 55 55
info@wbe-incentives.nl
© 2024
build by Mega Bite